Hommikusöögi retseptid

Makaroniomlett 

Toidutare, 22. august 2005, 22:17
Seente, aedvilja ja singiga makaroniomlett.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk Sibul
2 dl hakitud seened või sink
5 dl keedetud lintnuudlid või makaronid
0.5 tk Paprika
1 dl (kuni 2 dl) herned või keedetud oad
Munapiim:
4 tk muna
1 dl piim või rõõsk koor
1 dl vesi
1 dl (kuni 2 dl) riivitud edami juust
0.75 tl sool
1 ml Valge pipar
2.5 sl praadimiseks margariin või või
peale murulauk, petersell või harakputk

Valmistamine
Klopi kausis munapiima jaoks lahti munad. Lisa piim, vesi, riivjuust ja maitseained. Haki kooritud sibul ning seened või sink. Pruunista need kergelt kuumas rasvas suurel teflonpannil. Pane juurde makaronid, väikesteks tükkideks lõigatud paprika, herned või keedetud oad. Lisa veidi rasva ja tõsta kuumust. Sega juurde munapiim ning lase omletil ühelt poolt pisut hüübida. Raputa panni ja pööra omlett suure kaane abil ümber. Küpseta seda veel natuke aega ning libista siis suurele lamedale vaagnale. Raputa peale hakitud murulauku, peterselli või harakputke.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee