Kiudainerikkad toidud

Põldmurakamarmelaad Kreeka pähklitega 

Toidutare, 20. august 2005, 07:05
Põldmuraka(põldmarja-)marmelaad Kreeka pähklitega.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg Põldmari
75 g kreeka pähklid
1 dl vesi
1 kott moosisuhkur

Valmistamine
Hakkige Kreeka pähklid. Pange puhastatud marjad potti. Valage vesi peale, laske keema. Keetke kaaneta nõus umbes 5 minutit. Segage hulka moosisuhkur ning keetke veel 2 minutit. Tõmmake pott kõrvale ja laske 10 minutit seista. Korjake vaht keediselt ning segage hulka hakitud pähklid. Valage marmelaad soojadesse purkidesse ja asetage need jahtuma. Hoidke marmelaadi külmkapis.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee