Lõunasöögi retseptid

Sparglisupp koorega 

Toidutare, 8. august 2005, 13:49
Sparglipüreesupp koorega.

Kogus: ühele

Koostisosad
125 g Spargel
0.5 tk Kanapuljongikuubik
0.5 dl Rõõsk koor
Sool
Must pipar
Muskaatpähkel
2.5 dl Vesi

Valmistamine
Tehke keedetud sparglid keeduleemes püreeks kas köögikombaini, püreepressi või mikseriga. Lisage koor ning kuumutage keemiseni, vahetevahel segades. Maitsestage soola, pipra ja värskelt riivitud muskaatpähkliga.Lisavõimalused:  Keetke sparglitipud eraldi ning kasutage neid supi kaunistuseks. Kasutage kanapuljongi asemel sparglite keeduleent. Maitsestage mustkaatpähkli asemel näpuotsatäie karriga. Kui soovite luksuslikku suppi, segage hulka suitsulõhetükke, singiviile või krevette. Kaunistage supp hakitud tilli, peterselli, murulaugu või õhukeste rohelise sibula rõngastega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee