Kiudainerikkad toidud

Suvesalat 

Toidutare, 6. august 2005, 12:15
Kartulisalat avokaado, tomati ja fetajuustuga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
125 g värsked kartulid
0.25 tk Tomat
50 g fetajuust
Basiilik (värske)
sool
Must pipar
0.25 tk Avokaado
0.5 sl Oliiviõli
0.5 sl Valge veini äädikas

Valmistamine
Keeda kartulid. Tükelda avokaado ja tomatid. Sega keedetud kuumade kartulite hulka tükeldatud avokaado, tomatid ja fetajuust. Haki basiilik peeneks. Maitsesta salat basiiliku, valgeveiniäädika, oliivõli, soola ja pipraga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee