Lõunasöögi retseptid

Lillkapsasupp 

Toidutare, 6. august 2005, 12:00
Püreesupp. Lill- ja spargelkapsapüreesupp.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
100 g Lillkapsas
75 g Spargelkapsas
1.25 dl vesi
1.25 dl piim
0.25 sl roheline karripasta
sool
Koriander

Valmistamine
Aja vesi potis keema. Tükelda lill- ja spargelkapsas (ka varred). Pane potti ja keeda pehmeks. Lisa karripasta, piim ja sool. Aja supp veel korraks keema ning püreeri saumikseriga. Enne serveerimist riputa peale värsket kroiandrit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee