Lõunasöögi retseptid

Porgandisupp ingveri ja küüslauguga 

Toidutare, 6. august 2005, 10:05
Porgandisupp ingveri ja küüslauguga valmib kiiresti ja hõlpsalt. Selle maitse mõjub ergutavalt. Serveerimisel kaunista puhastatud krevettide ja värske tilliga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
200 g Porgand
0.25 tk Sibul
Küüslauk
rapsiõli
0.5 sl värske riivitud ingver
0.75 tk köögiviljapuljongikuubik
3 dl vesi
0.5 dl lahja köögikreem (cremé fraiche)
sool
tabasco kaste

Valmistamine
Puhasta porgandid, sibul ja küüslauk ning haki väikesteks tükkideks. Kuumuta mõne minuti jooksul õlis, aga ära lase pruunistuda. Lisa riivitud ingver ja kuumuta veel üks viiv. Lisa puljong ja vesi ning lase supil kaane all keeda, kuni porgandid on pehmed (10-15 minutit). Lisa köögikreem ja sega saumikseriga ühtlaseks püreeks. Vajadusel lisa vett (suppi seejuures kuumutades), kuni supp on paraja paksusega. Maitsesta soola ja tabascoga. Serveerimisel kaunista puhastatud krevettide ja hakitud värske tilliga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee