Hommikusöögi retseptid

Talupoja omlett 

Toidutare, 12. august 2005, 09:16
Talupoja omlett kartuli ja singiga.

Kogus: ühele

Koostisosad
1.25 tk Muna
0.25 dl Rõõsk koor
0.125 tl Sool
0.25 ml Valge pipar
0.5 tk Kartul
0.25 tk Sibul
25 g Sink
Või
0.25 tk Tomat
Petersell

Valmistamine
Löö munad ükshaaval enne klaasi ja pane siis kaussi. Lisa vedelik ja maitseained. Klopi munad kahvliga lahti. Koori keedetud kartulid ja sibul. Lõika kartulid ning sink väikesteks kuubikuteks ja haki sibul. Aja rasv suurel teflonpannil kuumaks. Pruunista seal kergelt sibul, lisa siis kartuli- ja singikuubikud. Sega neid, kuni nad omandavad pisut värvi.  Vala omletisegu pannile ja liiguta seda hüübivast kohast puukahvli või -labidakesega mööda põhja tõmmates. Kui omlett hakkab valmis saama, võta pann tulelt, raputa seda ja pane omletile natukeseks ajaks kaas peale. Libista või löö omlett välja serveerimisvaagnale. Kaunista tomatisektorite ja peterselliga. Talupoja omletti võib kuumana lauale anda ka pannil.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee