Hommikusöögi retseptid

Hispaania omlett 

Toidutare, 12. märts 2008, 14:35
 Matton Images
tuntud Hispaania munaroog kartuliga - tortilla de patata

Kogus: ühele

Koostisosad
3 tk toores kartul
2.5 sl õli
4 tk muna
1.5 tk väike sibul
0.5 tl sool
Must pipar

Valmistamine
Koori kartulid ja lõika hästi õhukesteks tükkideks. Koori ja haki sibul. Kuumuta rasv suurel teflonpannil ja pruunista kergelt kartulitükid heal kuumusel. Lisa sibul ja sega, kuni kartul on peaaegu küps. Klopi munad kausis lahti. Maitsesta soola ja musta pipraga. Lisa kaussi kartul ja sibul ning sega. Kuumuta pann uuesti ja lisa vajaduse korral natuke õli. Vala omletisegu pannile ja küpseta see vähesel kuumusel peaaegu valmis. Keera omlett lõpuks taldriku abil ümber, nii et ka teine pool pisut värvi omandaks. Serveeri omletti kuumalt koos salatiga. Hispaania omletti võib süüa ka külmana, siis maitseb selle juurde tomatikaste või tšilliketšup. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee