Pitsaomlett
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
1 sl õli või margariin
0.5 tk väike sibul
150 g hakkliha
2 ml sool
1 ml Valge pipar
0.5 dl *vesi või rõõsk koor
1 sl nisujahu
4 tk muna
1 dl *riivitud juust
2 tk Tomat
0.5 tl Pune (kuivatatud)
0.5 tl Basiilik (kuivatatud)
1 ml Tüümian
Valmistamine
Haki sibul ja pruunista kergelt koos hakklihaga suurel teflonpannil. Maitsesta hästi. Sega jahu ja munad vispliga vedeliku hulka. Vala segu pannile hakkliha peale ning vähenda kuumust. Sega kergelt läbi ja jäta omlett hüübima. Lõika tomatid viiludeks ja lao omleti peale. Riputa maitseürdid ja riivjuust tomatitele ning lase omlett kaanega kaetult vähesel kuumusel valmida. Võid kasutada hakkliha asemel ka näiteks 200 g šampinjone või 300 g viinereid.
Kommentaarid (0)