Hommikusöögi retseptid

Pitsaomlett 

Toidutare, 30. juuli 2005, 04:18
Pitsaomlett hakkliha ja tomatitega. Hakkliha asemel võib kasutada ka šampinjone või viinereid.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 sl õli või margariin
0.5 tk väike sibul
150 g hakkliha
2 ml sool
1 ml Valge pipar
0.5 dl *vesi või rõõsk koor
1 sl nisujahu
4 tk muna
1 dl *riivitud juust
2 tk Tomat
0.5 tl Pune (kuivatatud)
0.5 tl Basiilik (kuivatatud)
1 ml Tüümian

Valmistamine
Haki sibul ja pruunista kergelt koos hakklihaga suurel teflonpannil. Maitsesta hästi. Sega jahu ja munad vispliga vedeliku hulka. Vala segu pannile hakkliha peale ning vähenda kuumust. Sega kergelt läbi ja jäta omlett hüübima. Lõika tomatid viiludeks ja lao omleti peale. Riputa maitseürdid ja riivjuust tomatitele ning lase omlett kaanega kaetult vähesel kuumusel valmida. Võid kasutada hakkliha asemel ka näiteks 200 g šampinjone või 300 g viinereid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee