Lõunasöögi retseptid

Lihapallikaste 

Toidutare, 15. märts 2011, 11:04
Lihapallikaste spagettidele.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
2 sl õli või margariin
2 sl nisujahu
1 purk purustatud tomatid
1.5 dl Rõõsk koor
1 ml Must pipar
0.5 tl Basiilik (kuivatatud)
Tüümian
500 g lihapallid

Valmistamine
Koori ja haki sibul ning küüslauguküüs ja kuumuta potis kuumas rasvaines läbi. Pane juurde jahu ning sega veel natuke aega. Lisa potti purustatud tomatid, koor, maitseained ja lihapallid. Aja kaste pidevalt segades keema ning keeda seda tasasel tulel 10-20 minutit. Serveeri kastet keedetud spagettide või vigurmakaronide ja riivjuustuga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee