Hommikusöögi retseptid

Suitsuvorsti-aedviljakaste 

Toidutare, 30. juuli 2005, 03:11
Suitsuvorsti-aedviljakaste vigurmakaronidele.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1 tk Sibul
1 tk Paprika
100 g Kabatshokk
100 g rohelised aedoad
1.5 vart Varsseller
3 sl õli või margariin
1.5 küünt Küüslauk
1 tl Paprika (jahvatatud)
0.5 purki (või 1 purk) purustatud tomatid
3 dl vesi
1 tk aedviljapuljongikuubik
0.5 tl Basiilik (kuivatatud)
0.25 tl Must pipar
2 dl hapukoore-keefiri segu või hapukoor
1 sl nisujahu
100 g täissuitsuvorst

Valmistamine
Koori ja haki sibul. Lõika teised aedviljad väikesteks kuubikuteks või tükkideks. Kuumuta rasvaine teflonpannil ning pane sinna hakitud küüslauk ja paprikapulber. Lisa aedviljad ning lase need kuumas rasvas keema. Sega aedvilja hulka purustatud tomatid, vesi, puljongikuubik ja maitseained ning hauta kastet umbes 15 minutit. Paksenda kaste hapukoore-keefiri seguga või hapukoore hulka segatud nisujahuga. Lõika täissuitsuvorst peenikesteks ribadeks ja lisa kastmele. Hauta kastet veel 5 minutit ning serveeri seda keedetud spagettide või penne-makaronidega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee