Hommikusöögi retseptid

Valge veini kaste 

Toidutare, 30. juuli 2005, 02:18
Valge veini kaste keedetud kalale.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
0.5 tk väike sibul
2 sl või või margariin
2 dl kuiv valge vein
1 sl sidrunimahl
1 tk kalapuljongikuubik
1 ml Tüümian
1.5 sl nisujahu
2 sl või või margariin
3 dl rõõsk koor
1.5 ml sool
Cayenne'i pipar

Valmistamine
Koori sibul, haki see hästi peeneks ja lase potis kuumas rasvas keema, ära pruunista. Lisa vein, sidrunimahl, kalapuljongikuubik ning tüümian. Keeda tasasel tulel, kuni jääb alles pool vedelikust. Kurna leem ja vala uuesti potti. Lisa rõõsk koor ning lase segu uuesti keema. Sega või ja jahu ning lisa segu hästi kloppides kastmele. Keeda 10-15 minutit ja maitsesta lõpuks soola ning cayenne´i pipraga. Paku valge veini kastet keedetud kalafilee juurde.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee