Hommikusöögi retseptid

Mojo 

Toidutare, 30. juuli 2005, 02:07
Vürtsikas õli-äädikakaste. Paku seda ahjukartulite juurde, nagu Hispaanias tehakse.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 küünt Küüslauk
2.5 tk punane tšillipipar
2 dl õli
2 dl vesi
1 tl sool
0.5 dl Punase veini äädikas

Valmistamine
Lõika küüslauguküüned ja tšillipipar väikesteks tükkideks. Klopi õli, küüslauk, tšilli ja sool mikseri või köögikombainiga ühtlaseks kastmeks. Lisa vähehaaval ning tugevalt segamist jätkates vesi ja äädikas. Valmis kaste on heleoranž ja poolpaks. Paku kastet ahjukartulite juurde, nagu Hispaanias tehakse.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee