Linnuliha retseptid

Broilerivardad Indoneesia moodi 

Toidutare, 30. juuli 2005, 01:04
Grillitud broilerivardad.

Kogus: ühele

Koostisosad
800 g broileri rinnalõigud
1 dl *õli
3 küünt Küüslauk
1.5 tl tšillipulber
1 tk väike sibul
0.75 dl maapähklid
0.5 tl sool
1 tl Kurkum
2 tl Koriandriseemned
2 sl sojakaste
1 sl mesi
1.5 dl vesi

Valmistamine
Eemalda broileri liha luudelt ning lõika tükkideks. Koori ja haki marinaadi jaoks küüslauguküüned ning sibul. Purusta maapähklid. Kuumuta potis õli ja pruunista selles kergelt küüslauk, sibul ja maapähklid. Lisa maitseained ning lõpuks vesi. Keeda segu natuke aega ja lase jahtuda. Keera broileritükke marinaadis ning lase paar tundi maitsestuda. Lüki tükid hõredalt kaheksasse pikka või 16-sse lühemasse vardasse. Grilli vardad võimaluse korral väljas grillahju sütel. Kasta vahepeal marinaadiga. Paku broilerivarraste juurde keedetud riisi, pärlsibulaid ja mõrkjaid marineeriud aedvilju.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee