Linnuliha retseptid

Krõbedad broilerikoivad 

Toidutare, 30. juuli 2005, 00:32
Riivjuustu ja maisihelvetsega üleraputatud ahjus küpsetatud krõbedad broilerikoivad.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
4 tk broileri koiva-kintsutükk
2 sl *õli
2 sl mesi
1 tl sool
1 tl Karri
1 tl Paprika (jahvatatud)
1 ml Valge pipar
1.5 dl *riivjuust
1.5 dl maisihelbed

Valmistamine
Sega kokku maitsestamissegu ja keera selles broilerikoibi. Pane koivad 3-4 tunniks külma maitsestuma. Tõsta broilerikoivad määritud ahjuvormi js vala ülejäänud maitsestamissegu peale. Sega kausis riivjuustu ja maisihelbeid nii, et maisihelbed läheksid katki. Raputa segu koibadele. Küpseta rooga ahjus 225°C juures 45-50 minutit. Samal ajal valmivad ka ahjus poolikud ahjukartulid. Paku juurde salatit ja remulaadkastet.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee