Räimehõrgutis
Kogus: ühele
Koostisosad
600 g värske räim
300 g või räimefilee
3 dl *vesi
3 sl 10% äädikas
3 tl sool
0.5 tl suhkur
2 dl *kooresegune hapupiim (hapukoore-keefiri segu, soomlaste kermaviili)
1 tk munakollane
3 tl sinep
1 sl hakitud till
1 sl hakitud petersell
1 sl hakitud murulauk
0.25 tl Valge pipar
1 küüs Küüslauk
0.5 tl sool
Valmistamine
Puhasta ja loputa räimed. Eemalda nende selgrood. Sega kausis kokku marinaad ning pane kalafileed sellesse umbes ööpäevaks maitsestuma. Hoia külmas. Sega kooreseguse hapupiima hulka munakollane, sinep, maitseürdid, valge pipar ja peenestatud küüslauk. Pigista räimefileedest vesi välja ning sega need kastme hulka. Maitse ja lisa vajaduse korral soola. Hoia külmas.
Kommentaarid (0)