Kalatoitude retseptid

Räimed juustuga 

Toidutare, 30. juuli 2005, 00:05
Marineeritud räimed sinihallitusjuustukastmes. Räimed on kõige paremad järgmisel päeval, aga säilivad külmas nädalapäevad.

Kogus: ühele

Koostisosad
600 g värske räim
300 g või räimefilee
3 dl *vesi
0.5 dl 10% äädikas
3 tl jäme meresool
0.5 tl suhkur
100 g *sinihallitusjuust
2 dl kooresegune hapupiim (hapukoore-keefiri segu, soomlaste kermaviili)
1 dl majonees
1.5 sl hakitud värske basiilik
1.5 tl hakitud värske tüümian

Valmistamine
Puhasta, loputa ja fileeri räimed. Sega kausis kokku marinaad ning pane kalafileed ööpäevaks sellesse maitsestuma. Hoia külmas. Murenda sinihallitusjuust kahvliga ja pane kaussi. Sega sinna vähehaaval kooresegune hapupiim, majonees ja maitseained. Pane kuivaks pigistatud räimed kastmesse ning sega. Hoia külmas. Räimed on kõige paremad järgmisel päeval, aga säilivad kinnikaetud klaaspurgis nädalapäevad.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee