Kalatoitude retseptid

Räimed sinepiga 

Toidutare, 29. juuli 2005, 23:37
Marineeritud räimed sinepikastmes. Räimi võib süüa juba samal päeval, aga need säilivad hästi nädalapäevad.

Kogus: ühele

Koostisosad
600 g räimed
300 g või räimefileed
4 dl vesi
0.5 dl 10% äädikas
1.5 sl jäme meresool
1 dl *sinep
1 dl õli
1 sl vesi
1.5 tl veiniäädikas
1.5 sl suhkur
1 tk peenestatud küüslauguküüs
2 sl värske hakitud till

Valmistamine
Puhasta, loputa ja fileeri räimed. Sega kausis vesi, äädikas ning sool. Pane räimefileed sinna 3-4 tunniks maitsestuma. Sega kausis kokku sinepikaste. Pigista kalafileed kuivaks ja sega kastme hulka. Hoia sinepiräimi kaanega klaaspurgis külmas. Räimi võib süüa juba samal päeval, aga need säilivad hästi nädalapäevad.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee