Kalatoitude retseptid

Marineeritud räimed tilliga 

Toidutare, 29. juuli 2005, 23:28
Marineeritud räimed tilliga.

Kogus: ühele

Koostisosad
600 g värske räim
300 g või räimefilee
3 dl vesi
0.5 dl 10% äädikas
2 sl jäme meresool
1.5 dl *vesi
1 sl suhkur
2 sl äädikas
lisaks:
0.5 dl hakitud till
10 tera Vürts
6 tera Valge pipar

Valmistamine
Puhasta, fileeri ja loputa räimed. Pane need kaussi ning vala peale soola ja äädikaga maitsestatud vesi. Lase külmkapis kaanega kaetult 6-12 tundi maitsestuda. Nõruta räimefileed kuivaks ja lao klaaspurki kihiti tilli ning jämedalt purustatud pipra ja vürtsiga. Lase marinaadi ained potis keema, jahuta vedelik ja vala fileedele. Sule purk ning lase räimedel külmas maitsestuda 3-4 ööpäeva. Suvel võib tillile lisaks kääridega juurde lõikuda ka sidrunmelissi või mündi lehti.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee