Kalatoitude retseptid

Kiirsoolaräimed 

Toidutare, 29. juuli 2005, 23:18
Marineeritud räimed. Kiirsoolaräimed on kõige paremad ööpäeva pärast.

Kogus: ühele

Koostisosad
400 g räimefilee
maitsestamisvedelik:
5 dl vesi
0.5 dl 10 % äädikas
2 sl jäme meresool
marinaad:
0.5 dl õli
2 sl äädikas
1 sl suhkur
1 dl hakitud till
2 tl purustatud valge pipar
2 tl purustatud roseepipar
2 tl purustatud koriander

Valmistamine
Sega kausis maitsestamisvedeliku ained. Pane räimed sellesse ja lase järgmise päevani külmkapis maitsestuda. Räimedelt võib naha eemaldada, aga see pole hädavajalik. Sega kokku marinaadi ained. Pigista räimed kuivaks ja lao need kihiti kaussi. Vala peale marinaad ja vaata, et kõik fileed oleks marinaadiga kaetud. Hoia räimi kinnikaetuna külmas. Kiirsoolaräimed on kõige paremad ööpäeva pärast. Paku räimede juurde keedetud kartuleid ja rukkileiba.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee