Veiseliha retseptid
26. juuli 2005, 00:51

Grillitud veiseliha

Enne grillimist hoitakse veiseliha ananassimarinaadis.

Kogus: ühele

Koostisosad
4 viilu veise välis- või sisefilee
2 dl *õli
4 sl sojakaste
3 tl jahvatatud ingver
2 tk purustatud küüslauguküüs
1 dl ananassi konservivedelik või -mahl

Valmistamine
Marinaadiained segatakse. Lihaviilud pannakse kilekotti ja kallatakse marinaad peale. Kott suletakse tihedalt ja pannakse järgmise päevani külmkappi. Kui külmkappi asja, keeratakse kotti paar-kolm korda ümber. Liha võetakse marinaadist välja ja kuivatatakse paber-köögirätiga. Grillitakse umbes 5 minutit. Serveeritakse koos leiva või saia, rohelise salati, sidruniviilude, rediste, värske kartuli või kartulisalatiga. Konservananass kasutatakse ära toorsalatis või köögiviljavarrastes.