Lõunasöögi retseptid

Grillitud sealihavardad 

Toidutare, 26. juuli 2005, 00:39
Grillitud sealihavardad banaani, peekoni, sibula ja paprikaga. Liha peab enne grillimist vähemalt tund aega marinaadis maitsestuma.

Kogus: ühele

Koostisosad
600 g sea välis- või sisefilee
2 tk Banaan
150 g peekon
8 tk väike sibul
1 tk punane paprika
0.5 dl *sojakaste
1 tl jahvatatud ingver või jahvatatud must pipar
0.5 dl hea toiduõli

Valmistamine
Filee lõigatakse umbes 1 cm kuubikuteks või viiludeks. Marinaadiained segatakse, liha pannakse kilekotti, kallatakse marinaad peale ja kott suletakse hoolikalt. Lihal lastakse marinaadis maitsestuda vähemalt tund aega. Banaanid kooritakse ja lõigatakse neljaks. Iga banaanitüki ümber keeratakse peekoniviil. Sibulad kooritakse, paprika pestakse, eemaldatakse seemnekojad ja valged membraanid ning viljaliha lõigatakse paraja suurusega tükkideks. Vardasse lükitakse kordamööda lihatükke, peekoni-banaanirulle, sibulaid ja paprikatükke. Grillitakse umbes 10 minutit. Lisandiks sobib keedetud riis, mis on maitsestatud herne-maisi-paprikaseguga. Ka värske salat sobib varraste juurde hästi.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee