Kalatoitude retseptid

Grillitud forellifilee 

Toidutare, 26. juuli 2005, 00:24
Mõnus maitseseguga grillitud forellifilee.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg nahaga forellifilee
100 g *või
3 sl sojakaste
2 küünt Küüslauk
2 sl pruunsuhkur
0.5 tl riivitud sidrunikoor
2 sl sidrunimahl
kalamaitseaine

Valmistamine
Või vahustatakse, lisatakse purustatud küüslauguküüned, pruunsuhkur, sool, sidrunimahl ja -koor. Forellifileest lõigatakse kuus portsjonitükki. Võib teha igale tükile nahani lõike ja vormida medaljonid. Kalamedaljonid pannakse õliga määritud grillrestile. Kui medaljoni ei vormita, pannakse kalafilee restile, nahaga pool all. Kalatükke pintseldatakse maitseseguga ja grillitakse mõlemalt poolt umbes 5 minutit. Soovi korral võib forellitükid enne grillimist keerata fooliumisse, siis saab eriti mahlase ja aromaatse suutäie.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee