Grillitud forellifilee
Kogus: ühele
Koostisosad
1 kg nahaga forellifilee
100 g *või
3 sl sojakaste
2 küünt Küüslauk
2 sl pruunsuhkur
0.5 tl riivitud sidrunikoor
2 sl sidrunimahl
kalamaitseaine
Valmistamine
Või vahustatakse, lisatakse purustatud küüslauguküüned, pruunsuhkur, sool, sidrunimahl ja -koor. Forellifileest lõigatakse kuus portsjonitükki. Võib teha igale tükile nahani lõike ja vormida medaljonid. Kalamedaljonid pannakse õliga määritud grillrestile. Kui medaljoni ei vormita, pannakse kalafilee restile, nahaga pool all. Kalatükke pintseldatakse maitseseguga ja grillitakse mõlemalt poolt umbes 5 minutit. Soovi korral võib forellitükid enne grillimist keerata fooliumisse, siis saab eriti mahlase ja aromaatse suutäie.
Kommentaarid (0)