Küpsetised

Punasesõstrakook II 

Toidutare, 25. juuli 2005, 23:33
Purukattega punasesõstrakook.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
75 g sulavõi
1.5 dl suhkur
3 dl nisujahu
1 tl söögisooda
2.5 dl hapupiim
1 tk muna
200 g punased sõstrad

Valmistamine
Sulavõi, suhkur ja jahu segada omavahel hästi läbi, saab teralise taina. 1 dl tainast panna kõrvale puistesegu valmistamiseks. Ülejäänud tainale lisada söögisooda, hapupiim ja muna ning segada ühtlaseks. Seejärel panna tainas võitatud koogivormi (läbimõõt umbes 27 cm). Peale asetada marjad ning nendele riputada puistesegu. Küpsetada ahjus 225°C juures umbes 20 minutit. Kui kooki teha plaadikoogina, tuleb kogused suurendada kahekordseks.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee