Hommikusöögi retseptid

Vaarikamuffinid II 

Toidutare, 25. juuli 2005, 21:44
Purukattega vaarikamuffinid.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 dl neljaviljahelbed
3 dl nisujahu
1 dl suhkur
1 tl Küpsetuspulber
2 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
2 tk muna
100 g sulatatud margariin
50 g rõõsk koor
200 g värsked vaarikad
purukatteained:
2 dl neljaviljahelbed
3 sl suhkur
50 g sulatatud margariin
kaunistuseks vaarikad

Valmistamine
Sega kuivained omavahel, lisa ülejäänud ained ja sega kõik ühtlaseks massiks. Jaga tainas ettevalmistatud muffinivormidesse, kuid nii, et tainas täidaks vaid pool vormi. Sega purukatte ained omavahel ja jaota kate ühtlaselt kõigile muffinitele. Lõpuks suru iga koogikese peale ka üks terve vaarikas. Küpseta eelsoojendatud ahjus 200°C juures kuni 20 minutit, kuni muffinid on kenasti kerkinud ja kuldpruunid. Küpsust saad proovida tikuga. Antud kogustest saab 10-12 muffinit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee