Linnuliha retseptid

Kanafilee rosmariiniga 

Toidutare, 25. juuli 2005, 21:16
Praetud kanafileed ürditoorjuustu ka rosmariiniga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk broileri rinnafilee
mõni värske rosmariinioks
1 sl ürditoorjuust
0.75 sl oliivõli
sool
Must pipar

Valmistamine
Vasarda fileed toidukile sees ettevaatlikult umbes 1 cm paksusteks tükkideks. Pane vasardatud fileetükkidele ürditoorjuustu, rosmariini, soola ja pipart. Keera fileetükid kahekorra ja pane praepannile. Prae oliivõlis kaane all 5 minutit. Oliivõlisse lisa värsket rosmariini. Lisandiks paku keedetud ja ürtidega maitsestatud riisi.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee