Lõunasöögi retseptid

Maisi-porrusupp 

Toidutare, 25. juuli 2005, 20:25
Maisi-porru püreesupp. Lihtne ja kiirelt valmiv roog.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2.5 dl vesi
0.25 tk Porrulauk
0.5 tl Ürdisool
100 g külmutatud mais
0.25 dl maitsestamata jogurt

Valmistamine
Pane vesi keema. Lõhesta, pese ja tükelda porru. Pane tükeldatud porru, ürdisool ning külmutatud mais keevasse vette. Keeda umbes 10 minutit. Püreeri supp ja kontrolli maitset. Serveeri maitsestamata jogurtiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee