Kreeka köök

Kreeka vorstivormiroog 

Toidutare, 25. juuli 2005, 18:32
Toitva Kreeka vorstivormiroa juurde sobib kastmeks sidrunimahlaga segatud maitsestamata jogurt.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
400 g küüslaugu- vm maitsestatud keeduvorst
5 dl keedetud riis
200 g mozzarella juust
2 sl oliivõli
2 küünt Küüslauk
2 dl hakitud spinatilehed
3 tk Tomat
0.5 tk Sidrun
(maitsestamata jogurt)

Valmistamine
Aja oliivõli pannil kuumaks. Kuumuta hakitud küüslauguküüned õlis klaasjaks. Lisa hakiud spinatilehed ja jäta need järelsoojuses pehmenema. Kalla ka riis pannile, lase veidid soojeneda, sega kergelt spinatiga ning kalla segu ahjuvormi. Lõika vorst, juust ja tomatid viiludeks ning sega need järgemööda riisi hulka. Küpseta rooga ahjus 200°C juures 30 minutit. Kui vormiroog on küps, maitsesta see sidrunimahlaga või sega sidrunimahl maitsestamata jogurtiga kastmeks.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee