Lihatoidu retseptid

Balkani vorstihautis 

Toidutare, 25. juuli 2005, 18:17
Balkani vorstihautisele annavad maitset õun, fenkol ja marineeritud kurk. Kastmeks on hulka segatud hapukoor murulauguga.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
300 g Balkani vorst
2 sl õli
1 tk suur õun
1 tk Sibul
1 tk marineeritud kurk
2 dl köögiviljapuljong
0.5 dl hapukoor
Murulauk
1 tk Apteegitill ehk fenkol

Valmistamine
Tükelda vorst suurteks kuubikuteks ja pruunista potis vähese õliga. Võta pruunistatud vorstitükid potist välja. Koori ja viiluta õun ning sibul. Tükelda ka fenkol ja marineeritud kurk. Pane potti ning kuumuta veidi õlis. Vala puljong peale ja hauta kaane all mõõdukas kuumuses, kuni köögiviljad muutuvad pehmeks ja hakkavad lagunema. Lisa vorstitükid, sega, tõsta pott tulelt ja lase veidi aega maitsestuda. Lõpuks sega hautisse hapukoor ning hakitud murulauk. Serveeri kas kartulipüreega või spargli ja porganditega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee