Hommikusöögi retseptid

Dipikaste akazhuupähklitest 

Toidutare, 8. juuli 2005, 13:37
Maitsev dipikaste

Kogus: ühele

Koostisosad
25 g Akažuupähkel
0.25 tl (maapähkli)õli
0.5 dl maitsestamata jogurt
0.5 tk noaga peenestatud küüslauguküünt
0.25 sl sidrunimahl
0.25 sl sojakaste
sool
Cayenne'i pipar

Valmistamine
Töötle mittesoolatud pähklid koos õliga purustajas või köögikombainis ühtlaseks pastaks, kaapides masina seintele tõusvat segu perioodiliselt taignanoolijaga alla (mootor lülita selleks ajaks alati välja!). Lisa ülejäänud ained ja töötle ühtlaseks. Hea teada ! Säilib külmkapis kuni 4 päeva; serveerimisel lase toatemperatuurile soojeneda.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee