Sibulapirukas
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
PÕHI
200 g jahu
100 g või
1 tk munarebu
0.5 dl külm vesi
TÄIDIS
100 g Peekon
3 tk Sibul
KASTE
5 dl piim
1 dl jahu
50 g või
2 tk munakollane
Muskaatpähkel (jahvatatud)
sool
pipar
Valmistamine
Sega tainaained ühlaseks ja hoia 30 minutit külmas.
Vooderda pirukavorm tainaga, torgi kahvliga läbi ja küpseta 180-kraadises ahjus 10 min.
Tükelda peekon ja sibulad ning hauta väheses võis klaasjaks.
Tõsta eelküpsetatud tainale.
Valmista piimast, jahust ja võist kaste.
Sega veidi jahtunud kastme hulka munakollased, maitsesta soola ja pipraga.
Küpseta 225-kraadises ahjus 30-40 min.
Kommentaarid (0)