Küpsetised

Sibulapirukas 

Toidutare, 15. märts 2011, 11:32
Sibulapirukas peekoniga

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
PÕHI
200 g jahu
100 g või
1 tk munarebu
0.5 dl külm vesi
TÄIDIS
100 g Peekon
3 tk Sibul
KASTE
5 dl piim
1 dl jahu
50 g või
2 tk munakollane
Muskaatpähkel (jahvatatud)
sool
pipar

Valmistamine
Sega tainaained ühlaseks ja hoia 30 minutit külmas.
Vooderda pirukavorm tainaga, torgi kahvliga läbi ja küpseta 180-kraadises ahjus 10 min.
Tükelda peekon ja sibulad ning hauta väheses võis klaasjaks.
Tõsta eelküpsetatud tainale.
Valmista piimast, jahust ja võist kaste.
Sega veidi jahtunud kastme hulka munakollased, maitsesta soola ja pipraga.
Küpseta 225-kraadises ahjus 30-40 min.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee