Lõunasöögi retseptid

Seafilee peekonis 

Toidutare, 7. juuli 2005, 08:30
Maitsev ahjupraad

Kogus: ühele

Koostisosad
0.25 tk suur sea sisefilee
50 g pikad peekoniribad
sool
pipar (purustatud)

Valmistamine
Riputa lihale soola ja pipart ja lase maitsestuda. Lao peekoniviilud väikese ülekattega tööpinnale ja keera filee nii saadud ümbrisse. Lõika rull juppideks, kinnita need vajadusel puidust hambaorkidega ning prae õliga kergelt pintseldatud pannil ümberringi pruuniks. Lao ühe kihina tihedalt väikesse ahjuvormi ja järelküpseta 200° juures 20 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee