Lõunasöögi retseptid

Aedoad suitsulihaga 

Toidutare, 7. juuli 2005, 04:10
Hautatud aedoad suitsuribi, sibula ja kartuliga.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g Aeduba ehk Türgi uba
400 g suitsuribi
200 g kartulid
2 tk Sibul
sool
jahvatatud valge pipar
1 l vesi
Basiilik (värske)
Piparrohi
2 sl hakitud maitseroheline

Valmistamine
Suitsuribi panna koos aedubadega keema. Aedoakaunad võib keema panna tervelt või tükeldada lühemateks või pikemateks juppideks. Keeta, kuni oad on poolpehmed, lisada tükeldatud sibulad ja suuremateks kuubikuteks tükeldatud kartul. Keeta, kuni kõik toiduained on pehmed ja maitsestada hakitud ürtidega. Serveerimisel lõigata suitsuribi väiksemateks tükkideks ja roale riputada hakitud maitserohelist.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee