Lõunasöögi retseptid

Triibulised hakkliharullid 

Toidutare, 7. juuli 2005, 01:56
Ahjus küpsetatud peekonisse keeratud hakkliharullid herneste ja kastmega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk valmis hakkliharull
1 viilu peekon
1 dl külmutatud herned
0.25 pakki Knorri võikaste Café de paris
0.625 dl piim
25 g või
kaunistamiseks redised, maitseroheline

Valmistamine
Peekoniribad keerata ümber hakkliharullide, vajadusel kinnitada tikkudega. Hakkliharulle küpsetada ahjus. Herned keeta soolaga maitsestatud vees pehmeks. Kastmepulbri paki sisu segada külma piimaga, keeta pidevalt segades 1 minut. Kastmele lisada või. Hakkliharullid serveerida keedetud herneste ja kastmega. Roa võib kaunistada rediserooside ja maitserohelisega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee