Lõunasöögi retseptid

Juustukastmega üleküpsetatud köögivili 

Toidutare, 7. juuli 2005, 01:48
Vormiroog. Juustukastmega üleküpsetatud köögivili.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
250 g erinevad värsked või külmutatud köögiviljad
0.5 sl *või
0.75 sl nisujahu
1.25 dl piim
0.375 dl riivjuust
peale hakitud maitseroheline

Valmistamine
Või sulatada, lisada nisujahu ja kuumutada pidevalt segades veidi. Lisada piim ning keeta tasasel tulel, ikka kogu aeg segades, kuni kaste pakseneb. Veidi jahtunud kastmele lisada riivjuust. Köögivili keeta soolaga maitsestatud vees peaaegu pehmeks, panna võiga või rasvaga määritud kuumakindlasse nõusse ning valada kastmega üle. Küpsetada kas praeahjus 200°C juures või grillis. Serveerimisel raputada roale hakitud maitserohelist.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee