Kiudainerikkad toidud

Jogurti-puuvilja magustoit 

Toidutare, 7. juuli 2005, 01:21
Jogurti -puuvilja magustoit kardemoniga. Kardemon on ühelt poolt stiilseks kaunistuseks, teisalt annab magusroale võrratu lõhna.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
500 g nõrutatud konservvirsiku või -pirniviilud
500 g vaniljejogurt
2 sl mandlilaastud või röstitud müsli
0.5 tl jahvatatud kardemon

Valmistamine
Puuviljad tükeldada vajadusel suuremateks kaunikujulisteks tükkideks ning jaotada kuude magustoidupokaali või -kaussi. Peale valada võrdne kogus jogurtit. Hoida hõrgutist kuni serveerimiseni külmas. Serveerimisel raputada igale portsjonile mandlilaaste või müslit ja jahvatatud kardemoni. Kardemon on ühelt poolt stiilseks kaunistuseks, teisalt annab magusroale võrratu lõhna. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee