Lõunasöögi retseptid

Pasta kapsasalatiga 

Toidutare, 7. juuli 2005, 01:11
Segasalat. Pasta aedubade ja hiina kapsa-porgandi-sibulasalatiga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
75 g spiraal- või muu vigurpasta
300 g külmutatud aedoad
75 g Hiina kapsas
1 tk Porgand
1 tk salatisibul
sool
jahvatatud valge pipar
4 sl *lahja majonees
2 sl piim
1 sl valge veini äädikas
2 tl suhkur
sool
Must pipar
roheline sibul
petersellilehed

Valmistamine
Pasta keeta soolaga maitsestatud vees peaaegu pehmeks, nõrutada ja jahutada kiiresti külma vee all. Aedoad keeta pehmeks, jahutada kiiresti külma vee all ning maitsestada vähese soola ja pipraga. Hiina kapsas lõigata ribadeks, porgand riivida jämeda riiviga, sibul hakkida. Kapsas, porgand ja sibul segada ettevaatlikult. Kastmeained segada hoolikalt, kaste maitsestada. Serveerimisnõusse panna esmalt kapsa-porgandi-sibula segu, sellele pasta ja oad. Kaste valada salatile, mitte segada. Peale raputada hakitud rohelist sibulat või peterselli.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee