Pasta kapsasalatiga
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
75 g spiraal- või muu vigurpasta
300 g külmutatud aedoad
75 g Hiina kapsas
1 tk Porgand
1 tk salatisibul
sool
jahvatatud valge pipar
4 sl *lahja majonees
2 sl piim
1 sl valge veini äädikas
2 tl suhkur
sool
Must pipar
roheline sibul
petersellilehed
Valmistamine
Pasta keeta soolaga maitsestatud vees peaaegu pehmeks, nõrutada ja jahutada kiiresti külma vee all. Aedoad keeta pehmeks, jahutada kiiresti külma vee all ning maitsestada vähese soola ja pipraga. Hiina kapsas lõigata ribadeks, porgand riivida jämeda riiviga, sibul hakkida. Kapsas, porgand ja sibul segada ettevaatlikult. Kastmeained segada hoolikalt, kaste maitsestada. Serveerimisnõusse panna esmalt kapsa-porgandi-sibula segu, sellele pasta ja oad. Kaste valada salatile, mitte segada. Peale raputada hakitud rohelist sibulat või peterselli.
Kommentaarid (0)