Linnuliha retseptid

Riisiroog kanalihaga 

Toidutare, 7. juuli 2005, 00:53
Riisiroog kanaliha, seente ja aedviljadega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
2 dl pikateraline riis
2 sl õli
1 tk (väike) Sibul
2 tk Porgand
1 tk Paprika
1 dl tükeldatud seened
2 dl külmutatud mais
2 dl külmutatud hernes
400 g küpsetatud või grillitud kanaliha
4 dl kanapuljong
jahvatatud valge pipar
Paprika (jahvatatud)
sool
hakitud maitseroheline

Valmistamine
Õli kuumutada paksu põhjaga keedunõus, panna sellesse hakitud sibul ja kuumutada, kuni sibul on klaasjas. Lisada väiksemateks kuubikuteks tükeldatud porgand ja paprika ning kuumutada koos. Lisada tükeldatud seened, seejärel riis ning kuumutada koos mõni minut. Lisada külmutatud köögivili, tükeldatud kanaliha ning kuum puljong ja kuumutada, kuni riis on pehme. Roog maitsestada. Serveerimisel raputada peale hakitud maitserohelist.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee