Lõunasöögi retseptid

Köögiviljahautis suitsulihaga 

Toidutare, 7. juuli 2005, 00:37
Hautatud köögiviljad (paprika, sibul, kabatšokk, tomat) suitsulihaga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
200 g suitsu-seapõsk või suitsutatud ribiliha
2 tk Sibul
1 küüs Küüslauk
1 sl või
1 tk Paprika
1 tk (väike) Kabatshokk
3 tk Tomat
hakitud petersell
Ürdisool
Viie pipra segu

Valmistamine
Veidi võid kuumutada paksu põhjaga keedupotis, lisada kuubikuteks lõigatud suitsuliha. Praadida, kuni osa rasva on eraldunud ja suitsuliha veidi pruunistunud. Sibul lõigata suuremateks kuubikuteks, lisada lihale ja kuumutada koos, kuni sibul muutub klaasjaks. Nüüd lisada tükeldatud küüslauk, seemnetest puhastatud ja suuremateks kuubikuteks lõigatud paprika ning kuumutada koos umbes 5 minutit. Lisada kuubikuteks lõigatud kabatšokk ja tomatid ning kuumutada, kuni köögiviljad on peaaegu pehmed. Roog maitsestada või ja vürtsidega ning panna serveerimisnõusse. Peale raputada hakitud maitserohelist.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee