Lõunasöögi retseptid

Suvine köögiviljasupp 

Toidutare, 7. juuli 2005, 00:18
Suvine köögiviljasupp sulatatud juustu ja viineritega. Võib kasutada ka külmutatud köögivilju.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 l puljong
1 l või vesi
2 tk puljongikuubik
600 g köögivili (porgand,sibul, kaalikas,pea-,lill-,roos-,spargel- ja hiina kapsas, hernes,aeduba,mais)
1 väike karp sulatatud juust &#034Merevaik&#034
100 g viiner või sardell
hakitud petersell, till või murulauk

Valmistamine
Vesi kuumutada keema, lisada puljongikuubikud. Puljongisse panna valmimise järjekorras kuubikuteks või kangideks lõigatud köögivili ning keeta see peaaegu pehmeks. Lisada samuti kuubikuteks või kangideks lõigatud viiner või sardell, lõpuks väikeste tükkidena sulatatud juust. Juustutükkidel lasta lahustuda ja supp ongi valmis. Serveerimisel raputada peale hakitud maitserohelist.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee