Kalatoitude retseptid

Kalapakid 

Toidutare, 6. juuli 2005, 23:18
Ahjus küpsetatud vikerforelli-kartulipakikesed.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
700 g vikerforellifilee või hakitud forell
sool
Valge pipar
Must pipar
4 sl hakitud till ja/või murulauk
2 sl või
8 tk kooritud kartulid
küpsetuspaber
0.5 tk Sidrun

Valmistamine
Kalafilee lõigata (või hakitud kala jaotada) neljaks portsjoniks, maitsestada soola ja jahvatatud valge pipraga. Mõlemale poole riputada hakitud maitserohelist. Kartulid lõigata viiludeks. Kartuliviilud laotada umbes 25x30 cm küpsetuspaberi tükkidele, peale riputada soola ja veidi musta pipart. Kartuliviiludele panna kalafileed, nendele võitükikesed. Paber voltida kokku nii, et moodustuksid pakikesed. Pakke küpsetada ahjus 200°C juures umbes 25-30 minutit. Pakke võib küpsetada ka mikrolaineahjus keskmise võimsuse juures 6-8 minutit. Kalapakid tõsta taldrikutele ja lõigata pealt lahti. Lisandiks pakkuda toorsalatit ja sidrunilohke.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee