Kalatoitude retseptid

Vikerforellivorm 

Toidutare, 6. juuli 2005, 22:52
Vikerforelli-kartulivorm.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
400 g keedetud kartulid
1 tk suur rasvaines kuumutatud sibul
1 pakk või külmutatud kartuli-sibulasegu
300 g vikerforellifilee
1 dl hakitud till
1.5 tl sool
3 tk muna
4 dl piim
2 tl peale hakitud till

Valmistamine
Kartulid, sibulad ja viiludeks lõigatud kalafilee panna kihiti küpsetusvormi, kihtide vahele riputada soola ja hakitud tilli. Munad segada lahti, lisada piim, segu valada küpsetusvormi pandud toiduainetele. Küpsetada ahjus 200°C juures umbes 1 tund, kuni munapiim on hüübinud. Serveerida küpsetusnõus, peale riputada hakitud tilli.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee