Lõunasöögi retseptid

Forellimaitseline kartuli-sibulapüreesupp 

Toidutare, 6. juuli 2005, 22:45
Kartuli-sibulapüreesupp külmsuitsuforelliga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
500 g kartulid
3 tk keskmine sibul
1 sl või
150 g külmsuitsuforell
5 dl kalapuljong
0.5 dl koor
Valge pipar
Aedtill
Petersell

Valmistamine
Kooritud kartulid lõigata kuubikuteks, sibulad hakkida. Või sulatada keedunõus, kartulit ja sibulat kuumutada selles mõni minut. Lisada niipalju kalapuljongit, et köögiviljad oleksid kaetud. Keeta tasasel tulel, kuni köögiviljad on pehmed ja püreerida saumikseriga. Maitsestada värskelt jahvatatud valge pipraga. Valmis supile lisada tükeldatud külmsuitsuforell ja koor, supp kuumutada läbi. Vajadusel maitsestada soolaga. Serveerimisel riputada supile hakitud maitserohelist.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee