Forellisupp lillkapsaga
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
1 l kalapuljong
200 g keedetud vikerforell
250 g lillkapsas (võib olla külmutatud)
1 tk Sibul
1 tk suurem porgand
1 sl või
3 tk kartul
2 tk keedetud muna
sool
värskelt jahvatatud valge pipar
1 küüs Küüslauk
1 sl hakitud maitseroheline
Valmistamine
Puljong kuumutada keema, lisada kuubikuteks lõigatud ning võis kuumutatud sibul ja porgnad. Kuumutada keema ning lisada lillkapsaõisikud. Mõne minuti pärast lisada ka kuubikuteks lõigatud kartul. Valmis supile lisada kuubikuteks lõigatud kala, supp maitsestada purustatud küüslauguga. Serveerimisel lisada hakitud maitseroheline ning keedetud muna sektorid või hakitud muna.
Kommentaarid (0)