Kalatoitude retseptid

Forellisupp lillkapsaga 

Toidutare, 6. juuli 2005, 22:34
Vikerforellisupp aedviljadega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 l kalapuljong
200 g keedetud vikerforell
250 g lillkapsas (võib olla külmutatud)
1 tk Sibul
1 tk suurem porgand
1 sl või
3 tk kartul
2 tk keedetud muna
sool
värskelt jahvatatud valge pipar
1 küüs Küüslauk
1 sl hakitud maitseroheline

Valmistamine
Puljong kuumutada keema, lisada kuubikuteks lõigatud ning võis kuumutatud sibul ja porgnad. Kuumutada keema ning lisada lillkapsaõisikud. Mõne minuti pärast lisada ka kuubikuteks lõigatud kartul. Valmis supile lisada kuubikuteks lõigatud kala, supp maitsestada purustatud küüslauguga. Serveerimisel lisada hakitud maitseroheline ning keedetud muna sektorid või hakitud muna.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee