Lõunasöögi retseptid

Õllesupp sibulaga 

Toidutare, 5. juuli 2005, 12:38
Maitsev püreesupp

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk Sibul
0.5 sl või
1.5 dl vesi
0.25 tk leemekuubik
1.25 dl hele õlu
1 tk munarebu
0.5 dl rõõsk koor 35 %
sool
Valge pipar
Tüümian

Valmistamine
Hauta õhukesteks poolrõngasteks lõigatud sibulat võis madalal kuumusel ja sagedasti segades 10 minutit. Lisa õlu ja leem, hauta vaevalt keevana 30 minutit. Töötle supp püreeks. Klopi munarebud koorega läbi ja kalla peene nirena supi hulka, viimast energiliselt segades. Aja supp segades uuesti kuumaks, maitsesta lõplikult.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee