Skandinaavia köök

Kopenhaageni magus õllesupp leivaga 

Maire Suitsu, 5. juuli 2005, 12:27
Leivasupp õllega.

Koostisosad
37.5 g koorikuta rukkileib
1.25 dl vesi
1.25 dl tume õlu
0.25 tk Kaneelikoor
0.125 tk Sidrunikoor
25 g Kristallsuhkur
sool
0.5 tk Õun
0.5 tk munarebu
0.625 dl rõõsk koor

Valmistamine
Lase pudendatud leivasisu 2,5 dl veega paisuda, seejärel keeda paksuks pudruks. Lisa ülejäänud vesi, õlu, sidrunikoor, sool ja suhkur. Aja segades keema ning hauta siis vaevalt keevana 10 minutit. Lisa õhukesteks viiludeks lõigatud õunad ja lase pehmeks haududa. Sega munarebud koorega ja klopi supisse, aja supp pidevalt segades ettevaatlikult uuesti kuumaks, ära lase keema tõusta.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee