Vene köök

Poola õllesupp 

Toidutare, 5. juuli 2005, 11:29
Riivitud juustu ja saiakuubikutega maitsev õllesupp

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
0.375 dl jahu
0.625 dl hapukoor
0.75 tk munarebu
0.5 sl või
2.5 dl hele õlu
0.75 tk röst sai
0.75 sl riivitud juust

Valmistamine
Sõelu jahu hapukoore peale, lisa lahtiklopitud munarebud ja sulatatud ning jahutatud või, sega ühtlaseks. Kalla pidevalt segades peene nirena juurde eraldi anumas soojendatud õlu ning lase, ikka segades, korraks keema tõusta. Et supp saavutaks õige maitse, kata anum kaanega ja paksu käterätikuga ning tõsta puust lõikelauale. Puuküttega pliidil tõmba anum pliidiservale. Riivi juust peene riiviga, lõika sai kuubikuteks ja rösti kuumal pannil. Kui supp on 5–7 minutit tõmmanud, sega juust supisse, puista saiakuubikud supi peale ja serveeri kohe.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee