Lõunasöögi retseptid

Õllesupp lauasaiaga 

Toidutare, 5. juuli 2005, 11:03
Maitsev püreesupp

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2.5 dl vesi
0.5 tk kanaleemekuubik
0.5 dl hele õlu
37.5 g koorikuta kuiv lauasai
sool
pipar
Muskaatpähkel (jahvatatud)
0.25 dl rõõsk koor

Valmistamine
Mõõda vedelikud keedunõusse, lisa pudendatud sai. Maitsesta soola ja pipraga ning hauta väikesel kuumusel kaane all 30 minutit. Töötle püreeks, lisa muskaatpähkel ja rõõsk koor ning aja uuesti kuumaks.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee