Lõunasöögi retseptid

Sealihapanniroog õllega 

Toidutare, 5. juuli 2005, 08:17
Paneeritud sealiha.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk seakarbonaad
sool
pipar
jahu
0.5 tk roheline paprika
1 tk Tomat
0.5 tk Sibul
0.5 sl või
0.625 dl tume õlu

Valmistamine
Lõika sibul ja tomat õhukesteks sektoriteks, paprika ribadeks. Hõõru liha mõlemalt poolt soola ja pipra seguga ning kasta siis jahusse. Prae mõlemalt poolt kiiresti pruuniks, tõsta pannilt ära. Küpseta paprikaribasid pannile jäänud rasvas 5 minutit. Lisa sibul ja kuumuta koos veel 3 minutit. Kalla pannile õlu, lisa tomasektorid ja lihaviilud ning hauta vaevalt keevana 20 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee