Lõunasöögi retseptid

Õlles hautatud vorstikesed 

Toidutare, 27. juuni 2005, 11:34
Õlles hautatud grillvorstikesed

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g grillvorst
2 tk Sibul
õli
3 dl tume õlu

Valmistamine
Kalla pannile veidi õli, kuumuta õhukesteks rõngasteks lõigatud sibulad läbipaistvaks ja tõsta pannilt ära. Lõhesta vorstikesed pikuti, jättes küljed nahaga kokku, pruunista mõlemalt poolt. Vähenda kuumust, tõsta pannile ka sibularõngad ning kalla roog õllega üle. Hauta umbes 5 minutit, vorste vahepeal keerates, kuni õlu on aurustunud. Serveeri koos külma kartulisalatiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee